G-Bowlen

Bowlen voor jong en oud met een beperking. Alle leeftijden welkom!


Tijd: van 17:30-18:30 uur. Graag om 17:15 uur aanwezig zijn voor de schoenenwissel, want om 17:30 uur willen we starten!

Aanmelden kan t/m de maandag voor de speeldag. U kunt tot 24 uur van te voren kosteloos afmelden. Bij afwezigheid zonder geldige reden wordt het lesgeld in rekening gebracht. Aan- en afmelden via Alles-is-Sport@live.nl of tel. 06-26 02 23 30. Bestellingen van taxi's of voor de keuken voor aanvang doorgeven.

De kosten zijn € 4,- per persoon per les. Een strippenkaart voor 10 lessen kost € 36,-. Betaling voor aanvang van de lessen.


We bowlen op de volgende data bij bowling en partycentrum Krimpenhof:

5 en 19 september, 3 en 17 oktober, 7 en 21 november, 5 en 19 december 2019.


En op de volgende data bij de Stoep in Bergambacht:

29 augustus 2019.
Spelregels voor het meedoen aan de activiteit

We zoeken nog meer vrijwilligers die tijdens dit uur een baan willen begeleiden.

Bij interesse graag contact opnemen met Wilma Terlouw tel. 06-26022330.

Bowling training voor de G-sporters


Tijdens deze trainingsmomenten krijg je technische aanwijzingen en tips en tricks om een nog betere bowler te worden dan dat je al was. Onder leiding van een echte bowling professional en vrijwilligers is deze training te boeken op maandag.

Er dient een trainingskaart gekocht te worden bij het bowling centrum voor; -10 uur alleen op een baan € 90,- -20 uur met 2 personen op een baan € 90,- + de kosten van de training € 2,50 per keer te betalen bij de trainer.

Wat krijg je hiervoor; -leren bowlen, -bowlen zonder hekjes leren, -technische hulp en ondersteuning. Dit betekend dat je veel voorbeelden krijgt te zien in de praktijk en zelf gelijk mag gaan uitproberen. -Maar ook een stuk theorie hoort daarbij.

Na verloop van tijd is het verstandig om een eigen bal aan te schaffen. Deze wordt precies op jouw hand gemaakt, zodat je nog beter leert bowlen. De kosten hiervoor kan je denken vanaf € 110,- De juiste bal een aanschaf hiervoor vraag dan even advies aan de trainer. De trainer heeft goede contacten met een goede ballenwinkel.Trainingen zijn in overleg met trainer te reserveren op maandag in 2 tijdvakken afhankelijk van deelnemers leeftijd en niveau van bowling kunsten. Tijdvakken zijn van 16:00-17:00 uur en van 17:00-18:00 uur.

Uiteraard mag er naast deze trainingen deelgenomen worden aan de bowling momenten die gepland staan op de donderdagen. Maar je bent niet verplicht. Op de donderdagen is er geen ruimte voor technische aanwijzingen. Dus wil je dit wel dan moet de trainer geboekt worden voor de maandag.

De trainingen starten echt op tijd en daarom graag op tijd op de baan zijn met juiste schoeisel. Want de gereserveerde tijd is de geldende speeltijd.