Ben jij die vrijwilliger die wij zoeken??

Tijdens dit uur help je de deelnemers op een baan.

  • Gezellig praatje,

  • Opletten wie aan de beurt is,

  • Feestje vieren bij een geslaagde bal (elke bal dus ;) )

Bij interesse graag contact opnemen.


Bowling lokatie

Bowling en partycentrum Krimpenhof:

Waardzicht 1, 2922 HM Krimpen a/d Ijssel.

Wat je moet weten!!

Voor wie is het Bowlen?

Het G-Bowlen is voor iedereen jong en oud met een beperking. Dat kan zijn Down syndrom , ADHD, ASS, Verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Eigenlijk maakt het ons niet uit omdat iedereen is welkom en moet zich oke voelen in de groep.

Welke donderdagen is het bowlen?

Zie bovenstaande planning het komt neer op elke 1ste en 3de donderdag van de maand.

Moet ik me aanmelden en waar kan dat?

Aanmelden voor de activiteit is verplicht. En kan tot 12 uur op de dag voor het bowlen.

Aanmelden doe je via de bovenstaande link.

Welke tijden moet je rekening houden?

17:15 uur inloop/aanwezig ivm schoenen wissel en plaats nemen bij de baan. We starten op tijd. Speel tijd 17:30-18:30 uur.

Bij aankomst meld je dat je er bent,

je voldoet je betaal verplichting van 4 euro bij de medewerker van Alles-is-Sport.

Mocht je met de groep samen willen eten dat kan! gezellig! Dit is voor eigen kosten en kan je bij binnenkomst melden bij organisatie zij zorgen dat je eten klaar staat als je van de baan komt.

Je gaat schoenen wisselen dit is een verplichting want het is beter voor je eigen veiligheid en die van een ander. Maar ook voor het onderhoud van de baan is het beter. Kan je geen schoenen aan die voor de baan geschikt zijn overleg met een medewerker van de bowlingbaan of van Alles-is-Sport wat je dan moet doen.

Je neemt plaats bij je aangewezen baan, hier staat je naam ook op het bord boven de baan. Als iedereen er is dan kan je groep beginnen.

18:30 uur is het helaas alweer einde activiteit. En wissel je je leenschoenen weer voor die van je zelf. En ruimen we netjes alles op wat we gebruikt hebben. Eventueel afval in de daarvoor bestemde afval bakken. Schoenen weer in het rek.

Als je aangemeld bent en je kan een keer niet door dat je onverwacht ziek bent geworden of er iets tussen is gekomen. Geen probleem maar meld je even af. Dat mag middels een telefoontje naar 06- 260 22 330.

Bij niet verschijnen of niet afmelden dan zijn we genoodzaakt om 4 euro wel af te rekenen met je want wij moeten de gereserveerde plaatsen ook betalen.

Jou prive gegevens worden zorgvuldig beweaard. Na je laatste deelname worden al je gegevens verwijderd en kunnen dan niet meer gebruikt worden. Je e-mailadres en telefoon nummer die we op het aanmeld formulier van je ontvangen worden zorgvuldig bewaard en alleen voor deze activiteiten gebruikt door de medewerker van Alles-is-Sport en bij het indelen van de baan door medewerker van de bowlingbaan.

We respecteren elkaar, we gaan goed om met iedereen zoals we zelf ook benaderd zouden willen worden. Ook heb je kennisgenomen van de AVG op onze site. Kijk even onder het tabje van Home daar vind je het AVG.

Met deelname aan onze activiteiten ga je akkoord met al onze spelregels.