Ben jij die vrijwilliger die wij zoeken??

Tijdens dit uur help je de deelnemers op een baan.

  • Gezellig praatje,
  • Opletten wie aan de beurt is,
  • Feestje vieren bij een geslaagde bal (elke bal ;) )

Bij interesse graag contact opnemen.

Bowling lokatie

Bowling en partycentrum Krimpenhof:

Waardzicht 1, 2922 HM Krimpen a/d Ijssel.

Meer info?

Wat je moet weten!!

Voor wie is het Bowlen?

Het G-Bowlen is voor iedereen voor jong en oud met een beperking. Dat kan zijn Down, ADHD, ASS, Verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Eigenlijk maakt het niet uit iedereen is welkom en moet zich oke voelen in de groep.

Welke donderdagen is het bowlen?

Zie bovenstaande planning het komt neer op elke 1ste en 3de donderdag van de maand.

Moet ik me aanmelden en waar kan dat?

Aanmelden voor de activiteit is verplicht. En kan tot 12 uur op de dag voor het bowlen. Aanmelden kan via de bovenstaande link of middels een mailbericht naar alles-is-sport@live.nl

Welke tijden moet je rekening houden?

17:15 uur inloop/aanwezig ivm schoenen wissel en plaats nemen op de baan. We starten op tijd. Speel tijd 17:30-18:30 uur.

Bij aankomst meld je dat je er bent,

je voldoet je betaal verplichting van 4 euro bij een medewerker van Alles-is-Sport.

Mocht je met de groep samen willen eten dat kan! gezellig! Dit is voor eigen kosten en kan je bij binnenkomst melden bij organisatie zij zorgen dat je eten klaar staat als je van de baan komt.

Je gaat schoenen wisselen dit is een verplichting want het is beter voor je eigen veiligheid en die van een ander. Maar ook voor het onderhoud van de baan is het beter.

Je neemt plaats bij je aangewezen baan, hier staat je naam ook al op de borden. Is iedereen er dan kan je beginnen.

18:30 uur is het helaas alweer einde activiteit. En wissel je je leenschoenen weer voor die van je zelf. En ruimen we netjes alles op wat we gebruikt hebben.

Als je aangemeld bent en je kan een keer niet door dat je onverwacht ziek bent geworden of er iets tussen gekomen. Geen probleem maar meld je even af. Dat mag middels een telefoontje naar 06- 260 22 330.

Bij niet verschijnen of niet afmelden dan zijn we helaas genoodzaakt om de 4 euro wel af te rekenen met je want wij moeten de gereserveerde plaatsen ook betalen.

Jou prive gegevens worden zorgvuldig beweaard. Na je laatste deelname worden al je gegevens verwijderd en kunnen dan niet meer gebruikt worden. Je e-mailadres en telefoon nummer die we op het aanmeld formulier van je ontvangen worden zorgvuldig beqaard en alleen voor deze activiteiten gebruikt.