Nieuws

Alles-is-Sport werkt samen met het Jeugdsportfonds.


Samenwerking Alles-is-Sport en Gemiva-SVG Groep

Wij willen jullie informeren dat Gemiva-SVG Groep in samenwerking met Stichting Alles-is-Sport zwemles gaat aanbieden aan de deelnemers van de Gemiva- SVG Groep.

Zwemmen is goed voor iedereen, het geeft ontspanning en het is goed voor de lichamelijke conditie. Stichting-Alles-is-Sport heeft als doel de zelfredzaamheid in het water te bevorderen en daarmee zwemles aan te bieden in de ruimste zin van het woord. We geven zweminstructie op iedereen zijn eigen niveau, zodat er succeservaringen zijn en het zelfvertrouwen groeit op het gebied van zwemvaardigheid.  

De deelnemer zwemt samen met de begeleider en samen krijgen zij instructies van zwemprofessionals die ook kennis hebben van deze doelgroep. Daarna kan de deelnemer samen met de begeleider aan de slag. Wij hebben een bewezen en werkend systeem bedacht, zodat de les overzichtelijk is en de opdrachten duidelijk en haalbaar zijn.

De zwemles (€ 20,- per les) wordt op vrijdagochtend van 10:00 - 11:00 uur gegeven in zwembad De Hofstee in Bergambacht.

Gemiva-SVG Groep, Elise van der Steen tel. 06-55 77 02 56 elise.van.der.steen@gemiva-SVG.nl 

www.gemiva-SVG.nl

Alles-is-Sport, Wilma Terlouw tel. 06-26 02 23 30  alles-is-sport@live.nl 


Autisme NetwerkCafé


Aanmelden nieuwsbrief/sportagenda

Wilt u graag onze nieuwsbrief/sportagenda ontvangen?

Stuur dan een mail naar

Alles-is-Sport@live.nl


Stichting Kinderen en Kansen

Stichting Alles-is-Sport wil bekendheid geven aan de Stichting Kinderen en Kansen. Deze stichting geeft bekendheid aan de ziekte van Sanfilippo en zamelt geld in voor onderzoek.