Zwemmen op maat

Zwemmen op maat bij Alles-is-Sport


Visie; Onze visie op zwemles is dat iedereen met plezier en op eigen niveau mag leren zwemmen. En per leerling kan de doelstelling anders zijn en in het hele traject kan en mag de doelstelling bijgesteld worden. Zwemles op maat! Onze visie op zwemmen is dat iedereen met plezier en op eigen niveau mag voortbewegen in het water. Ook hier kan de doelstelling per leerling anders zijn en in het hele traject kan en mag de doelstelling bijgesteld worden. Zwemmen op maat!


Zwemdagen, -tijden en kosten:

Ouder en kind zwemles: op dinsdagmiddag vanaf 16:00 uur en op zondag vanaf 08:00 uur. Lessen zijn op afspraak. De kosten zijn € 10,- per les (voor kind met begeleider). Een strippenkaart voor 10 lessen kost € 90,- (voor kind met begeleider).

Privé Zwemles: op dinsdagmiddag vanaf 16:00 uur, op vrijdagmiddag vanaf 16:00 uur en op zondagochtend vanaf 08:00 uur. Lessen zijn op afspraak. De kosten voor privé zwemles zijn € 22,50 per les. Een strippenkaart voor 10 lessen kost € 202,50.

Kleine groepjes (6 tot 7 personen): op vrijdagmiddag vanaf 16:00 uur, op afspraak. De kosten zijn € 10,- per persoon per les.

ZwemWijs: op zondagmiddag 14:00 uur. Lessen zijn op afspraak. € 22,50 per les.De laatste zwemlessen vóór de zomervakantie;

dinsdag 16 juli, vrijdag 19 juli en zondag 21 juli.

Ouder/Kind zwemles; Onze zwemlessen zijn toch wel uniek te noemen. We geven les in kleine groepjes waar de leerling zwemt met een ouder/begeleider. Voor aanvang van de les wordt er door leerling en instructeur een lesopdracht en doelstelling voor de les bedacht. De zweminstructeur geeft waar nodig instructie, waarmee de leerling en ouder/begeleider samen aan de slag gaan. Als het nodig is gaat de instructeur ook alleen aan het werk met de leerling. Er zijn meerdere leerlingen met ouder/begeleider tijdens deze les aanwezig. De doelstelling per les en per leerling zijn verschillend maar ook het uiteindelijke doel is voor iedere leerling verschillend.


Privé zwemles; Onze privé zwemlessen zijn voor elke zwemmer een mogelijkheid om hun vaardigheden in het zwemmen te vergroten. Ook hier is de doelstelling per leerling verschillend. Zowel het lesdoel als eind doel. Voor aanvang van de les wordt er door leerling en instructeur een lesopdracht en doelstelling voor de les bedacht. En hierna gaan instructeur en leerling samen aan het werk.


Baby/Peuter zwemmen; In kleine groepjes hebben we tijdens deze zwemmomenten deelnemers in de leeftijd 0 t/m 4 jaar met een ouder en/of verzorger. We gaan met beide aan het werk om samen te genieten van het in het water zijn. Lekker ontspannen maar ook hier worden vaardigheden aangeleerd waar het kind in later zwemtraject alleen maar profijt van kan hebben. Zelfredzaamheid wordt ook vast getraind tijdens deze lessen.Zwemlocatie:

Esse Zoom

Donge 11, 2011 GV

Nieuwerkerk aan den IJsselBij al onze zwemactiviteiten houden we normeringen/certificaten en diploma’s aan van de ENVOZ.  

ENVOZ is reeds 40 jaar aangesloten bij de International Federation of Swimming Teachers Associations (IFSTA). Deze organisatie verzorgd wereldwijd opleidingen aan zwemonderwijzers en geeft een complete lijn zwemdiploma’s uit via de Swimming Teachers Association in UK.

ENVOZ heeft ook een samenwerking met Zwem Onderwijs Nederland, waarmee het nieuwe Zwemsurvival ABC is ontwikkeld. Naast de normale eisen van het ABC zijn er survival elementen in opgenomen, omdat ENVOZ vindt dat kinderen optimaal voorbereid dienen te zijn in ons waterrijke land. Survival geeft hen meer die zekerheid.

ENVOZ is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, een organisatie waar bijna 300 opleidingsinstituten bij aangesloten zijn.

ERKENDE zwemdiploma’s van de ENVOZ. Al zolang er zwemdiploma’s bestaan, bestaan er ook misverstanden over de inhoud, de geldigheid en of ze wel of niet door de overheid erkend zijn.Er zijn verschillende soorten zwemdiploma’s op de Nederlandse markt. Er zijn zwemdiploma’s van particuliere zwemscholen, van gemeenten, NRZ en de Internationale zwemdiploma’s van de stichting ENVOZ, een stichting van de Nederlandse Vereniging van Zwembad -, sport - en recreatie medewerkers. Eigenlijk kan iedereen een zwemdiploma uitgeven en die vrijheid is een groot goed!

Doelstelling van de stichting ENVOZ is om zo goedkoop mogelijk een zo breed mogelijk gedragen zwemdiploma in de markt te houden. Niet alleen voor Nederland, maar een zwemdiploma dat wordt gezwommen in vele landen van de wereld.

De enige erkenning die deze diploma ́s hebben is een erkenning van de Internationale Federatie van Swimming Teachers Association. Een organisatie die in meer dan 20 landen over de gehele wereld diploma ́s levert.

Dat wil zeggen dat in potentie er zo ́n 500 miljoen mensen voor zo ́n zwemdiploma kunnen afzwemmen. Het is beslist niet zo dat bepaalde zwemdiploma ́s beter zijn dan welk ander zwemdiploma dan ook.